8 januari 2019

Etappe 2: Pisco > San Juan de Marcona

[update 19:00] Er zijn vandaag 8 waypoints geweest, maar daar hoeven we het niet lang over te hebben want Maik en Rob zijn alweer gefinisht! De 342 km werden in ruim 5 uur gereden, maar de kop van het veld deed het nog een behoorlijk stuk sneller met rond de 100 km/h gemiddeld! Geen hele rare dingen te zien, alleen aan het eind wat extra tijd verloren. Nu is er nog ongeveer 200 km af te leggen tot het bivak in San Juan de Marcona, en tegen die tijd weten we echt hoe de dag was. De eerste foto's zijn alweer binnen, waar hierboven de eerste staat. Later vanavond als de mannen binnen zijn komen de verhalen ongetwijfeld weer de Hilux uit stromen, later dus meer!

FINISH

Pos. Nr. Bestuurder Gereden tijd Verschil met kop
49 339 WILLEMS (NLD) 05:16:29 + 01:49:36

Na de dag van gisteren zijn we mooi in het middenveld geëindigd. Niet zo gek, rustig aan gedaan en alles was toch weer een beetje nieuw. Als we om ons heen kijken zien we toch weer mensen die problemen hadden, en dat is allemaal aan ons voorbij gegaan. Vandaag gaan we een echte lange etappe krijgen, maar de snelheid zal weer hoog liggen. Veel zand op het programma, maar dat kunnen we vanaf nu ongeveer elke dag zeggen. 

De auto's openen de proef vandaag, dus we starten behoorlijk vroeg. Er is maar een kleine verbinding van 14 km voor de etappe dus dat is lekker, maar alsnog belooft het een lange dag te worden. Meer nieuws als we onderweg zijn!

Verbinding Special stage
211 km 342 km

Start Special Stage

Pos Nr Rijders Lokale tijd NL tijd
53 339 Willems / Van Pelt 07:08:00 13:08:00

Om ons zelf live te volgen zijn een aantal opties, allemaal beschreven op deze LIVE pagina