Het team

In Le Dakar 2023 zal het team weer in actie komen met één rallyauto en een assistentietruck. Bijna hetzelfde team als de editie van de afgelopen 3 jaar zelfs, en dus wel zo gezellig. De auto wordt - zoals al jaren - bemand door Maik en Rob, die hun negende Dakar samen gaan beleven. Het team is nu klein met 5 man, maar meer hebben we eigenlijk niet nodig. We hebben op het laatste moment een nieuwe monteur gevonden omdat Gert-Jan helaas niet mee kon, dit jaar wordt de vuurdoop van Hinze maar daar hebben we alle vertrouwen in.

Onze GINAF 4x4 assistentietruck is er weer bij, die rijdt van bivak naar bivak en er is nog een extra Hilux om de teamleden te vervoeren en eens een boodschapje te doen. Achter de GINAF hangt weer een flinke trailer die dienstdoet als slaap- en verblijfsruimte. Dat is vooral heel fijn in het noordelijk deel van het land waar het 's avonds en 's nachts enorm afkoelt, richting het vriespunt zelfs. Buiten zitten op een klapstoeltje is dan geen pretje en dat hoeft niet meer. De trailer kan gelijk gebruikt worden om de beide Hiluxen te stallen tijdens de overtocht met de boot. 

Onze voertuigen tijdens Le Dakar 2023:

  • 1 rallyauto, Overdrive Hilux, voor Maik Willems en Rob van Pelt
  • 1 GINAF 4x4 assistentietruck. Dit voertuig rijdt als assistentie van bivak naar bivak met monteurs, veel reserveonderdelen en gereedschap.
  • 1 Toyota Hilux. Deze auto rijdt ook de assistentieroute van bivak naar bivak en vervoert de monteurs.