29 december 2015

Ready, set... go!

Vanavond gaat het dan echt gebeuren, het team zal dan van Schiphol vertrekken met vlucht KL 701 richting Buenos Aires. Iedereen heeft zich inmiddels door de kerstdagen heengeworsteld richting vertrek, en na de laatste teammeeting vorige week is er nog maar één ding te doen: vertrekken en aan de gang.

Nu is het dus zover, het grootste deel van het team vandaag en nog enkele teamleden vertrekken morgen zodat hier de laatste puntjes op de i kunnen worden gezet. Doordat het vliegtuig vanavond vertrekt komen de mannen morgenochtend vroeg aan in Argentinië, waar iedereen wel blij mee is gezien je dan lekker kunt slapen onderweg en gelijk in een goed ritme aan de gang kunt. Na aankomst kunnen ze gelijk door naar de haven van Campana, zo'n 70 km verderop, om de 2 Hiluxen, de Unimog, Ginaf en Land Cruiser op te halen. En dan is het eigenlijk wachten tot de start, maar dat is gelukkig niet meer lang.

Om het verhaal compleet te maken: rond de jaarwisseling zijn de laatste keuringen en het vullen van de stempelboekjes, en 2 januari is dan de podiumceremonie en de verbinding naar Rosario waar dan 3 januari de start van de eerste etappe is. De complete route is hier te vinden