31 december 2014

Geland op Argentijnse grond

Vanmorgen in alle Argentijnse vroegte landde de Boeing 777-300 van KLM op het vliegveld van Buenos Aires. Dit was ongeveer een complete Dakarvlucht, de meeste Nederlandse deelnemers zaten in dat vliegtuig. Na landing ging het gelijk op naar de haven om alle auto's, trucks, motoren en aanverwante artikelen op te halen. Er is een soort van bivak in de stad, waar iedereen nu de laatste hand legt aan al het materiaal. 

Het slechte nieuws vandaag was dat er regen viel in de stad, maar dat mocht de pret niet drukken. Op het moment heb ik nog geen berichten of beelden uit Argentinië ontvangen van het team, maar ik ga er vanuit dat dat ook bij het Bastion Hotels team gewoon prima is gegaan. Morgen dus de keuring van de auto's, en dan komt de start dit weekend toch echt dichterbij. 

Voor nu rest mij niets anders dan jullie allemaal een geweldige jaarwisseling en een goed en sportief 2015 toe te wensen namens het Bastion Hotels Dakar Team, en we hopen dat jullie ons de komende weken weer zullen volgen -  dan doen wij alles wat in onze macht ligt om aan de finish in Buenos Aires te komen!