23 december 2014

Aftellen tot de start

Nu kerst bijna daar is, is het hele Bastion Hotels Dakar Team ook aan het aftellen tot hun dag van vertrek. Als de gourmetstellen weer afgewassen zijn en op zolder staan kunnen de mannen precies nog een daagje thuis slapen en de 28e staat het vertrek gepland richting Buenos Aires. Gisteren was er nog een laatste teammeeting bij Bastion Hotel Breda om de laatste puntjes op de i te zetten onder het genot van een hapje en een drankje, en het leek erop dat het nu toch echt behoorlijk aan het kriebelen is. 

Het team is dit jaar enorm divers, met meerdere teamleden met 10+ Dakars op hun naam en ook nieuwelingen. Iedereen is er klaar voor en kijkt dus met veel plezier uit naar de dag van vertrek. Om jullie als volgers ook alvast op te warmen: keuring is op 1 januari voor de auto's, en 2 januari voor de GINAF assistentietruck.

En verder... RTL heeft een leuke compilatie gemaakt van Dakar 2014, die is hier te bekijken. Verder ook nog de promo voor Le Dakar 2015, en die beelden gaan we de komende weken nog vaak terugzien!