21 april 2014

Nieuws uit Marokko

Bas Herweijer, navigator op de GINAF, liet het volgende weten na de etappe van gisteren: "Alles gaat prima. Simon gaat ook erg goed, niet te hard maar wel beheerst. Gisteren door 23 km duinen zonder vast te zitten of een meter te ver te rijden. Maik Willems gaat ook erg goed. Vandaag in de duinen vastgestaan op een top. De accupool was losgetrild en weggebrand, dat moesten we provisorisch maken maar daarna moesten we eerst de truck uitgraven. Een uur samen staan scheppen!

Daarna ging alles goed. Maik Willems is twee keer in de rondte gegaan op een zoutvlakte, door de wind en stuifzout was niet te zien dat er diagonale sporen lagen. Het resultaat: alleen maar wat lakschade. Maik en Rob waren okee, zijn overeind getrokken door een Belgische truck en daarna gewoon de etappe uitgereden."

Voor de etappe van vandaag is te melden dat Maik Willems en Rob van Pelt al bijna aan de finish zijn met de RAV, de GINAF staat een stuk van het parcours met een aantal andere  deelnemers en lijken een alternatieve route te rijden op het moment. Onduidelijk momenteel waarom ze zijn omgekeerd en dit pad hebben genomen.