2 januari 2021

Geen Dakar 2021 voor Bastion Hotels Dakar Team

Het is lang stil gebleven van onze kant, maar nu Dakar 2021 vandaag officieel is gestart met een proloog vanuit Jeddah is er geen ontkomen meer aan: wij zijn er dit jaar niet bij. Geen oranje Hilux, geen gezelligheid met Maik en Rob en dus ook geen updates op deze website over deze 2021 editie van de rally. Na Dakar 2020 waren we aan het opwarmen voor de Morocco Desert Challenge in april maar corona kwam, zag en zorgde er voor dat zo'n beetje alle rally's werden gecanceld of uitgesteld naar de verre toekomst. 

Voor ons dus geen Morocco Desert Challenge, of een van de andere rally's die nog wel eens langskomen in onze agenda. En nu dus ook geen Dakar 2021, ook al gaat die dan wel door. De lange tijd van huis (deze editie vlogen deelnemers dagen eerder naar Saudi Arabië om eerst in quarantaine te gaan, vervolgens een negatieve test te overleggen voordat ze überhaupt hun voertuigen mochten halen) was niet haalbaar voor ons en we laten deze editie aan ons voorbij gaan.

Wil je de rally volgen, kan dat natuurlijk altijd bij Rallymaniacs.nl. Wil je alles tot op de minuut zien, kijk je op trackingdakar.nl en op de televisie zendt RTL 7 dagelijks om 19 uur en rond 22:30/23:00 uur uit.