22 november 2019

Preproloog! Nieuwe locatie, nog steeds een feestje

De Preproloog is al jaren een vaste waarde in de agenda, maar dit jaar is alles een beetje anders. We hebben een nieuwe locatie in Landgoed Duynenwater te Eersel, en het evenement is pas 24 november, dus eigenlijk een maand later dan anders. Dit natuurlijk omdat de rally in Saoudi-Arabië is, waardoor verscheping van alle voertuigen veel minder tijd in beslag neemt. Nadeeltje: het kan weleens wat kouder zijn. Naast de deelnemers aan Le Dakar 2020 zijn ook deelnemers van de Africa Eco Race en Morocco Desert Challenge aanwezig. Dat wordt dus een mooi spektakel. 

Wat niet is veranderd is onze Bastion Hotels Dakar Team VIP tent. Er is genoeg te beleven voor jong en oud, dus kom allemaal! Er wordt gewoon gereden op een mooi aangelegde baan van 2 kilometer en het nieuwe terrein is missschien zelfs wel beter bereikbaar dan het Eurocircuit waar we al die jaren te gast zijn geweest.

Een tip van onze kant, doe warme kleren aan en goed schoeisel want de ervaring leert dat dat altijd van pas komt in deze tijd van het jaar. Toegangskaarten zijn te krijgen via preproloog.nl.