31 oktober 2018

Preproloog weer groot succes

Het was inmiddels de 15e editie van de Preproloog op het Eurocircuit in Valkenswaard, en ondanks de kou vonden weer duizenden bezoekers hun weg naar dit unieke evenement. Als team mochten we 400 gasten verwelkomen in de VIP tent, en op de baan mochten Maik en Rob de knaloranje Hilux weer eens ouderwets uitlaten. De stopwatch loopt altijd mee, maar we weten allemaal dat er hier voornamelijk wat te verliezen is als er schade gereden wordt. Het werden dus mooie demonstratierondjes waar het publiek getrakteerd werd op het prachtige geluid dat de Toyota produceert.

In de VIP tent was van alles te doen, van een hapje en een drankje tot beelden van de rally van vorig jaar. Er kon rally gereden worden in de simulator en uiteraard waren Maik en Rob meer dan bereid uitleg te geven in de Hilux. Ook het team voor de komende rally begint vorm te krijgen, momenteel bestaat dat uit 5 man. Dit jaar is er maar heel weinig verbinding te rijden voor de assistentie, wat ook betekent dat het minder noodzakelijk is om veel mensen mee te nemen om het rijden te verdelen. Zo blijven de tentjes maar liefst 4 nachten staan in Arequipa. Het begint bijna op vakantie te lijken...

Over een week of 3 moet het hele spul op de boot, maar tot die tijd is er nog genoeg te doen voor de mannen. De servicetruck moet nog worden ingepakt en ook aan de Hilux zijn altijd nog wel wat dingen te verbeteren. Gelukkig is het niet de eerste keer voor het team en dus gaat dat allemaal goed komen! Hieronder nog wat beeldmateriaal van Le Dakar 2018, om weer in de sferen te komen, en natuurlijk de foto's van de Preproloog.