29 oktober 2016

Preproloog 2016

Zondag 30 oktober is het alweer tijd voor de 13e editie van de RTL GP Preproloog op het Eurocircuit Valkenswaard. Waar de eerste jaren begon met enkele tientallen bezoekers is het de laatste jaren uitgegroeid tot het grootste evenement op de kalender van het circuit. Natuurlijk is het Bastion Hotels Dakar Team ook aanwezig, net als alle andere jaren, om het team te presenteren en gasten te ontvangen in de VIP tent. 

Een dag van tevoren wordt dat allemaal al opgebouwd want op zondagmorgen gaat om 8.30 uur de poort al open voor publiek. Natuurlijk is het hele team aanwezig voor een praatje en een beetje uitleg over het materiaal wat naar Zuid-Amerika afreist volgende maand. Daarnaast wordt er natuurlijk ook gereden en dat zal ook weer spectaculair zijn. Maik heeft vorige maand nog even kunnen oefenen tijdens de Bastion Hotels klantendag dus die gaat ongetwijfeld een mooie show maken. 

Het hele programma vind je hier en nog een laatste advies: goede schoenen aan en warme kleding want in Valkenswaard weet je het nooit.