10 oktober 2013

Bastion Hotels in Le Dakar 2014

Elk jaar zijn er weer mensen te vinden die voor het eerst in het avontuur stappen wat Le Dakar heet. In Le Dakar 2014 debuteert een nieuwe naam: het Bastion Hotels Dakar Team. Het team zet bij zijn eerste inschrijving een RAV Desert Proto in in de wedstrijd, met daarachter een snelle assistentietruck. Het team wordt gecompleteerd door een grote GINAF 6x6 assistentietruck die volgeladen is met onderdelen en gereedschap om beide voertuigen aan de finish te krijgen.

Het team bestaat verder uit veel ervaren Dakaristen, maar voor Maik Willems is het allemaal nieuw. Hij beleeft zijn eerste Dakar, maar wel gelijk in het diepe als bestuurder van de RAV wedstrijdauto. Naast hem de ervaren Rob van Pelt die aan zijn 10e Dakar begint. De mannen pakken het serieus aan en rijden met de RAV in 2013 al de Silkway Rally die ook nog eens gefinisht wordt, en in oktober staan ze weer aan de start van de Oilibya Rallye du Maroc. Bij de start van Le Dakar 2014 zijn deze mannen dus al volkomen op elkaar ingespeeld, en ook op de feloranje RAV Desert Proto die hen naar de finish moet brengen.

Deze website zal in de komende tijd worden gevuld met steeds meer informatie en zal iedereen die het team een warm hart toedraagt te informeren over de voortgang. Daarbij hopen we natuurlijk iedereen enthousiast te maken voor dit gigantische avontuur, we hopen dat we jullie daar een klein beetje van kunnen laten meegenieten!